UA

ОТП Банк виступив операційним партнером інноваційного платіжного сервісу Uplata.ua

З метою спрощення доступу українців до переваг безготівкових платежів із супутніми зручностями і реальною економією в порівнянні з готівкою українська фінтех-компанія реалізувала легкий, доступний сервіс онлайн-платежів Uplata.ua, операційним партнером якого виступив ОТП Банк.

Для максимальної вигоди і комфорту при здійсненні платежів і переказу коштів між картками будь-яких банків в режимі реального часу сервіс Uplata.ua об'єднав в собі цілий набір інструментів: платіжний сайт, мережа терміналів самообслуговування, мобільний додаток і власну платіжну картку Uplata, емітовану ОТП Банком.

Картка Uplata реалізує принцип розумної достатності і максимальної економії, надаючи користувачам безкоштовний випуск та обслуговування, безкоштовне поповнення і зняття коштів, безкоштовні перекази між картками і реальні знижки аж до 100% на платежі на сайті і багато іншого.

«Розвиваючи свої сервіси, ми керуємося філософією надання клієнту максимальних переваг при реалізації його невід'ємних повсякденних фінансових потреб. І з огляду на всі переваги безготівкових розрахунків в даному аспекті, ми прагнемо продемонструвати їх нашим співвітчизникам, які в силу різних обставин не користуються банківськими послугами, а також тим, хто отримав банківську картку в рамках зарплатного проекту і використовує її виключно для зняття готівки в банкоматах», - зазначив Євген Грубий, начальник управління розвитку карткового бізнесу і перехресних продажів АТ «ОТП БАНК».

Завдяки глибокій інтеграції Uplata.ua з ОТП Банком за допомогою відкритих АРI, сервіс забезпечує клієнту зручний інструмент управління рахунком, перегляду балансу і створення заявок на відкриття рахунків в банку, обслуговування картки і зберігання коштів клієнта на рахунках ОТП Банку.

Замовивши картку Uplata, користувач відразу отримає до неї доступ в особистому кабінеті, з можливістю перегляду балансу, отримання виписки, аналізу історії операцій, здійснення платежів на пільгових умовах, в той час як сама картка буде доставлена за вказаною адресою.

Більш детальну інформацію можна отримати в Контакт-центрі Uplata.ua по телефону 0 800 751 031.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація