UA

OTP Bank названий кращим банком в Угорщині та Центрально-Східній Європі

За результатами щорічного дослідження Awards for Excellence 2018, проведеного авторитетним міжнародним фінансовим виданням Euromoney, найбільший угорський банк OTP Bank Plc. названий «Кращим банком в Угорщині» та «Кращим банком у Центрально-Східній Європі».

Сильні капітальні позиції, вражаючий успіх антикризової програми та амбіційна, але вдало реалізована стратегія розширення, дозволили єдиній корінній банківській групі Центральної Європи стати гідним переможцем цьогорічної нагороди «Кращий банк у Центрально-Східній Європі».

Стабільні обсяги капіталу і позитивні показники діяльності забезпечили OTP Group унікальну перевагу в реорганізації банківського сектора регіону ЦСЄ в останні кілька років. Як наслідок, останніми роками Групі вдалося завершити ряд придбань.

За результатами роботи OTP Group протягом 2017 року скоригований прибуток міжнародної фінансової групи після оподаткування склав 284,1 млрд форинтів, що з урахуванням придбань Splitska Banka і Vojvodjanska banka на 41% перевищує результат роком раніше. Досягнення такого результату Групи стало можливим як завдяки сприятливому середовищу на домашньому ринку – в Угорщині, так і завдяки внескам у сукупний результат дочірніх структур в Болгарії, Хорватії, Росії та Україні.

Нагадаємо, за підсумками 2017 року ОТП Банк покращив результат попереднього року, зафіксувавши 1,02 млрд грн чистого прибутку.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р, де Європейський Союз надає найбільший внесок, за підтримки Швеції та Федерального міністерства фінансів Австрії. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла — 15 мільйонів євро. Метою програми є підвищення енергоефективності українського житлового сектора. Гаряча лінія IQ energy: 0-800-505-717.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація