UA

ОТП Банк впровадив тендерну гарантію «Миттєва» без обмежень

ОТП Банк розширює можливості в оформленні тендерних гарантій для участі в публічних державних закупівлях - відтепер тендерна гарантія «Миттєва» стає доступною всім категоріям клієнтів, незалежно від річного обігу.

За оновленими умовами, спрощена процедура оформлення тендерної гарантії для українських підприємств передбачає:

  • відсутність застави;
  • відсутність поруки;
  • рішення за 2 години;
  • онлайн-оформлення та отримання;
  • фіксовану вартість;
  • мінімум документів;
  • сума ліміту на гарантії 
– до 200 тис. грн  для юридичних осіб
– до 100 тис. грн для фізичних осіб-підприємців.

«ОТП Банк прагне зробити фінансове життя своїх клієнтів комфортним, а банківські інструменти - зручними, тому ми продовжуємо впроваджувати прості, швидкі та беззаставні продукти, які об’єднує один великий термін - «миттєві». Тендерна гарантія «Миттєва» стала вже третьою пропозицією після овердрафту «Гостинний» та агрокредиту «Миттєвий». Великий попит на цю послугу з першого дня спонукав нас розширити доступ до цього інструменту для всіх сегментів клієнтів», - зазначила Ольга Волкова, директор Департаменту корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП БАНК».

Про інші пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація