UA

ОТП Банк та ТОВ «КМД» (ТМ “GREEN EXPRESS”) реалізували нову партнерську програму «СОЯ БЕЗ ГМО – ДОДАТКОВИЙ ПРИБУТОК»

Поєднуючи фінансові, страхові та аграрні послуги, ОТП Банк та ТОВ «КМД» пропонують фермерам можливість пільгового кредитування від ОТП Банку для придбання пакетного рішення щодо сучасних технологій вирощування високоприбуткових культур: сої, кукурудзи та соняшнику в новій партнерській програмі для аграріїв «СОЯ БЕЗ ГМО – ДОДАТКОВИЙ ПРИБУТОК».

Поєднання фінансових, страхових та аграрних послуг у партнерській програмі надає аграріям наступні переваги:

  • ставка фінансування від 14% у гривні;
  • попереднє рішення – 1 день, видача грошей – 9 днів;
  • заставою може виступати лише аграрна розписка або майбутній врожай;
  • якісно підготовлений посівний матеріал, ефективні засоби захисту рослин;
  • технологічний супровід кваліфікованих агрономів ТОВ «КМД» протягом повного циклу вирощування;
  • відпрацьована на практиці технологія вирощування, орієнтована на отримання стабільного прибутку;
  • страхування майбутнього урожаю за рахунок ТОВ «КМД».

«ОТП Банк продовжує впровадження нових партнерських програм в рамках нашої стратегічної програми «ОТП Агро-фабрика». Завдяки доброму розумінню потреб аграріїв, ми запровадили програму, яка дає можливість придбати не окремий продукт за пільговою ставкою, а включає в себе комплексне рішення: фінансування, страхування та технологічний супровід спеціалістів партнера», - зазначила Ольга Волкова, Директор департаменту продажів малим та середнім корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

«Дуже добре, що акцент програми зроблений на сою без ГМО. Відсутність доступу до високоякісного насіння сої призвело к поширенню вирощування ГМО. Як наслідок, українська соя сприймається світом як товар із поганою репутацією та продається за значно нижчою ціною, ніж продукція країн-конкурентів. Я вже не кажу про нелегальність вирощування ГМО за чинним законодавством, що ставить агробізнес у дуже ризикове становище. Замість цього пропонується вирощування преміального продукту для європейського ринку, який згідно з Протеїновою Стратегією ЄС, розраховує на українську сою без ГМО. Навіть враховуючи вищу вартість насіння та більшу кількість необхідних ЗЗР, реалізація більшого врожаю не ГМО сої за більшу (до 40 доларів на тоні) ціну принесуть додаткові, але зовсім не зайві прибутки виробнику. Технології, що пропонуються, розроблені та апробовані лідером з вирощування та переробки сої – компанією АТК - в різних кліматичних умовах України з метою оптимізації вартості насіння, ЗЗР та міндобрив без компромісів щодо врожайності та насамперед прибутковості кожного гектару», - висловлює свою думку відомий експерт галузі Дмитро Мотузко.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

ТОВ «КМД» – працює на аграрному ринку України більше 5 років, є підрозділом компанії GREEN EXPRESS для роботи з дрібними та середніми агропідприємствами, які займаються рослинництвом. Кількість постійних клієнтів КМД – понад 150 фермерських господарств. Щорічний обсяг земельних площ, які вирощуються за програмами КМД більше 20 тис. га. Річна валова виручка від реалізації продукції – більше 200 млн грн. Компанія здійснює свою діяльність на всій території України, крім ОРДЛО та АР Крим.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація