UA

OTП Банк і Санагро Україна реалізують спільну програму пільгового фінансування фермерів

З метою розширення доступу українських аграріїв до фінансування ОТП Банк і компанія Санагро Україна розробили партнерську програму, що передбачає пільгові умови придбання мінеральних та органічних добрив від національного імпортера та дистриб’ютора із залученням кредитних коштів ОТП Банку.

За умовами даної партнерської програми українські фермери мають можливість придбати широку лінійку мінеральних та органічних добрив за пільговою ставкою від 15,5% річних у гривні.

Дана пропозиція стала ще одним кроком у розширенні партнерського кола в рамках стратегічної програми кредитування дрібних і середніх агровиробників «ОТП Агро-фабрика».

«Наша програма швидкого надання фінансування, в рамках якої фермер отримує попереднє рішення за 1 день, а самі кредитні кошти - за 9 днів, невпинно розширює і можливості пільгового фінансування, якими можуть скористатися українські сільгоспвиробники. Завдяки спільній програмі з Санагро Україна готові запропонувати нашим клієнтам спеціальні ціни на мінеральні та органічні добрива», - зазначив Іван Єрко, керівник проекту «Агро-фабрика» АТ «ОТП Банк».

На сьогодні партнерами ОТП Банку виступають такі міжнародні компанії, як Syngenta і BASF. Серед національних компаній партнерами банку є: «ALFA Smart Agro», «UKRAVIT», «Украгроком», Агрісол, «Агросем», «Техноторг», Завод Кобзаренка і компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія».

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

ТОВ «САНАГРО УКРАЇНА» – національний імпортер та дистриб’ютор мінеральних та органічних добрив, що пропонує широку лінійку добрив з Білорусії, Литви, Польщі та інших країн (сульфат амонію гранульований, калій хлористий, NPK 9-25-25, NPK 7-20-30, NPK 6-18-34, КАС, сульфат магнію, аміак технічний та ще понад 20 найменувань) та забезпечує і гарантує оперативну логістику, прозорі умови співпраці, відкритість до діалогу зі всіма представниками агросектору України.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація