UA

ОТП Банк за рік подвоїв обсяг фінансування клієнтів МСБ в рамках продукту овердрафт «Гостинний»

ОТП Банк істотно посилив підтримку клієнтів МСБ, лише за рік подвоївши суму фінансування цього сегмента в рамках продукту овердрафт «Гостинний» – станом на поточний момент банк видав 300 млн грн більш ніж 1 000 компаніям середнього та малого бізнесу без застави і поручительства.

«Компанії малого та середнього бізнесу служать драйвером розвитку економіки. І саме цей сегмент клієнтів потребує швидкого і простого доступу до оборотних засобів. Спеціально під потреби клієнтів МСБ був розроблений овердрафт «Гостинний». Його основне завдання - допомогти компаніям цього сегмента «наповнити вітрила бізнесу» попутним вітром і впевненіше рухатися вперед, розвиватися і максимально реалізовувати можливості. Зараз, через 2 роки, ми бачимо, наскільки продукт затребуваний. За рік ми подвоїли загальний кредитний портфель по цьому продукту і досягли рекордних 300 млн грн. Безумовно, ми націлені на ще більш високі показники, адже в цьому ми бачимо наш внесок у розвиток сегменту МСБ і економіки країни в цілому», - коментує Ольга Волкова, директор Департаменту корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП БАНК».

Овердрафт «Гостинний» – продукт для нових та існуючих клієнтів МСБ з річними продажами від 1,5 млн до 100 млн грн. В рамках цього продукту діючі клієнти банку можуть отримати до 2 500 000 грн, а нові - до 750 000 грн, з можливістю збільшити суму до максимальної вже через 3 місяці співпраці.

Основні переваги овердрафту «Гостинний»:

  • швидке прийняття рішення – лише 3 дні для отримання кредиту;
  • відсутність комісії за встановлення ліміту овердрафту;
  • можливість отримання кредиту новим клієнтам «без випробувального терміну»;
  • гнучкість у перегляді та збільшенні лімітів;
  • відсутність застави і поручительства власника.

Про інші пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація