UA

Система інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart пропонує користувачам нові можливості

З метою вдосконалення системи інтернет-банкінгу ОТП Банк реалізував нові можливості веб-версії та мобільних додатків системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart для операційних систем Android та iOS.


Зокрема, користувачам стає доступним такий функціонал:

  • зручне поповнення рахунків мобільних телефонів просто зі стартового екрану мобільної версії додатку. При цьому, номер телефона може бути обраний з телефонної книги. До кінця року поповнення мобільних телефонів в OTP Smart безкоштовне;

  • налаштування облікового запису, які раніше були доступними лише у веб-версії, тепер і у мобільному додатку:
    - підтвердження входу динамічними паролями;
    - підтвердження динамічними паролями переказів між власними рахунками;
    - відображення неактивних/закритих карт/кредитів/депозитів;

  • формування виписки за депозитними/ощадними рахунками як у веб-версії, так і у мобільному додатку. Крім того, у мобільному додатку передбачена можливість відправки виписки на електронну пошту або перегляду адаптованої під мобільний пристрій спрощеної виписки.

Крім цього, в оновлених веб-версії та мобільних додатках реалізовані інші незначні доопрацювання та виправлення.

Нагадаємо, з метою надання клієнтам інформації щодо функціоналу системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація