UA

Успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами IQ energy

Успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами IQ energy

На урочистій церемонії в Києві Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) спільно з партнерами програми IQ energy відзначили досягнення програми і нагородили кращих партнерів, які підтримують енергоефективність та відновлювальні джерела енергії в Україні в рамках програми.

Так, успіхи ОТП Банку з фінансування енергоефективності житла відзначені нагородами європейської програми IQ energy одразу у двох номінаціях – «Кращі продажі (альтернативні джерела енергії)» та «Перший банк, який почав фінансувати ОСББ у програмі IQ energy».

Загалом, з моменту запуску програми IQ energy від ЄБРР кредитними коштами від ОТП Банку на утеплення і підвищення енергозбереження у власних оселях скористалися більше 13 тисяч українців, а загальна сума кредитів за програмою енергоефективності житла IQ energy, наданих ОТП Банком клієнтам-фізичним особам, сягнула 500 млн грн.

У вересні ОТП Банк видав перший кредитний продукт ОСББ за програмою IQ energy, спрямований на фінансування широкого спектру енергоефективних заходів.

Більш детально про кредитування на купівлю енергоефективного обладнання можна дізнатися на сайті банку.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р, де Європейський Союз надає найбільший внесок, за підтримки Швеції та Федерального міністерства фінансів Австрії. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла — 15 мільйонів євро. Метою програми є підвищення енергоефективності українського житлового сектора. Гаряча лінія IQ energy: 0-800-505-717.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація