UA

Private Banking ОТП Банку – найкращий в Україні на думку банкірів

Згідно з результатами дослідження ринку послуг Private Banking в Україні - 2018, проведеного компанією EY за участі лідерів ринку в цьому сегменті, Private Banking ОТП Банку визначено найкращим в Україні на думку банкірів.

Серед основних характеристик, взятих до уваги при аналізі учасників ринку є досвід банку у наданні послуг Private Banking, організація цього напрямку в структурі банку, річний дохід банку від послуг Private Banking, доля активів та пасивів Private Banking у сукупних портфелях банків, географія надання послуг, а також кількість та доля клієнтів Private Banking у загальній кількості клієнтів банку.

Так, за загальними даними дослідження, за всіма характеристиками спостерігається прогрес, що свідчить про розвиток ринку Private Banking в Україні в цілому, і ОТП Банку належить почесне місце серед його лідерів.

«Керуючись високими стандартами приватного банківського обслуговування нашого материнського банку - найбільшого банку Угорщини OTP Bank Plc, а також використовуючи всі переваги Групи ОТП в Україні, вже більше 10 років ми успішно розвиваємо стратегічний напрямок з обслуговування заможних клієнтів Private Banking в Україні. Ми завжди намагаємося надавати нашим клієнтам найбільш оптимальні та затребувані рішення, супроводжуючи їх незмінно найвищим рівнем сервісу. Так, за останній рік Private Banking ОТП Банку збільшив кількість клієнтів на 20% (5 288 клієнтів), а також запровадив ряд інноваційних рішень в інтернет-банкінгу та реалізував нові сервіси для заможних клієнтів», – зазначила Вікторія Мислива, керівник напрямку Private Banking АТ« ОТП Банк».

Нагадаємо, нещодавно Private Banking ОТП Банку отримав ще одну знакову нагороду: за результатами престижного міжнародного рейтингу Global Private Banking Awards 2018, Private Banking ОТП Банку (Україна) удостоєний звання «Best Private Banking in Ukraine».

Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація