UA

ОТП Банк долучився до організації серії регіональних семінарів для аграріїв

ОТП Банк разом із компанією ALFA Smart Agro та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) організовують низку аграрних регіональних семінарів – «Фінансові інструменти для придбання продукції ALFA Smart Agro». Семінари пройдуть у Харкові, Дніпрі, Тернополі, Києві та Кропивницькому з 23 січня по 13 лютого.

Впродовж кожної події розглядатимуть 3 тематичні блоки:

  • практику використання аграрних розписок агровиробників та рекомендації IFC;
  • спільну програму кредитування ALFA Smart Agro та ОТП Банка;
  • застосування бартерних схем для оплати продукції ALFA Smart Agro зерновими;
  • аналіз ринку сільгосппродукції.

Цього року компанія ALFA Smart Agro надає ширший вибір фінансових рішень для агровиробників. Наприклад, за підтримки IFC впроваджується інструмент товарних аграрних розписок. Існує 2 схеми, за якими можна скористатися опцією: традиційна (форвардний договір та аграрна розписка) та з залученням дистриб’ютора (індосамент).

Варто зазначити, ОТП Банк та ALFA Smart Agro вже другий рік реалізовують спільний проект у рамках «ОТП Агро фабрика». Завдяки чому клієнти можуть отримати фінансування за спеціальною ставкою – 17% річних у гривні. Лише аграрна розписка виступає забезпеченням по кредиту, а дізнатися про попереднє рішення фінансування можна протягом одного робочого дня.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація