UA

ОТП Банк запустив купівлю валюти в OTP Smart

З 7 лютого усі клієнти ОТП Банку мають можливість здійснювати купівлю іноземної валюти онлайн. Тепер послугою купівлі валюти можна скористатися у Інтернет-банкінгу OTP Smart.

«Ми продовжуємо слідувати нашій комплексній програмі діджиталізації банківського обслуговування, і прагнемо забезпечувати все більше переваг та зручностей клієнтам саме для здійснення дистанційних операцій за допомогою онлайн-сервісів – перш за все, системи Інтернет-банкінгу OTP Smart, – зазначає Юрій Пономаренко, начальник відділу з розвитку електронного бізнесу АТ «ОТП Банк». – Саме тому ми одні з перших реалізували функцію купівлі валюти онлайн у рамках нашого Інтернет-банкінгу, чекаючи офіційного запуску від центробанку».

Варто зазначити, що для даної послуги діють наступні умови:

  • тариф за купівлю валюти – 0,1%;
  • курс купівлі – за курсом ОТП Банку для безготівкових операцій, що є одним з найвигідніших на ринку. Також банк надає можливість клієнтам вказати власний максимальний курс, за яким вони готові купити валюту;
  • доступні валюти – USD, EUR, CZK, HUF, JPY, RUB, SEK, CHF, GBP, PLN;
  • послуга доступна – в робочі дні з 10 до 17 години;
  • обмеження для купівлі – 150 000 грн у день (еквівалент за курсом НБУ, згідно законодавства).

Нагадаємо, що в мобільному додатку для здійснення обміну валют достатньо просто перетягни гривневий поточний рахунок на валютний та вказати суму купівлі/продажу, після чого підтвердити операцію динамічним паролем.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація