UA

OTP Startup Program: OTP Group обрала 9 учасників

Дев'ять стартапів матимуть можливість співпрацювати з OTP Bank Угорщина у рамках другої міжнародної акселераційної програми OTP Startup Program. Протягом трьох місяців учасники на стадії росту та масштабування зможуть протестувати інтеграцію своїх продуктів або послуг з банківськими технологіями і переконатися в їх відповідності продуктам та ринку, а в подальшому розраховувати на довгострокове співробітництво.

Всього заявки надіслали 310 компаній з 65 різних країн світу. 30 кращих команд взяли участь у дводенному відбірковому таборі, який пройшов у Будапешті в січні цього року, де учасники змогли більш детально представити свої проекти, а також отримати широкі можливості для знайомства і спілкування з потенційними спонсорами та наставниками з OTP Bank Угорщина.

Як результат, професійне журі обрало 9 найбільш перспективних стартапів, які матимуть можливість взяти участь у тримісячній акселераційній програмі. З березня по травень стартапи матимуть можливість розвивати пілоти своїх проектів, реалізованих спільно із банком, та проаналізувати наскільки послуги та продукти релевантні для банківської сфери.

Заявки можна було подати у таких напрямках:

  • удосконалення інструментарію аналізу даних та аналітики;
  • клієнтський досвід;
  • внутрішня ефективність;
  • відкриті банківські дані та безпека;
  • інновації в продуктах;
  • проривні банківські рішення, що не відповідають перерахованим вище категоріям.

9 команд з 6 країн (Німеччини, Австрії, Болгарії, Угорщини, Великобританії та Словаччини) розпочнуть роботу на початку березня за підтримки OTP Bank Угорщина. Протягом 3 місяців на учасників чекають 3 тематичні тижні навчання, семінарів та індивідуальних консультацій.

Демо-день – фінал, де команди презентуватимуть результати, відбудеться 23 травня 2019 року.

Більш детальну інформацію про програму можна отримати за посиланням: www.otpstartup.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація