UA

Організатори Чілдрен Кінофесту презентували цьогорічний склад журі та їх оновлений символ

Організатори Чілдрен Кінофесту презентували цьогорічний склад журі та їх оновлений символ

ОТП Банк підтримує всебічний розвиток дитячого мистецтва та дозвілля, тому вже другий рік поспіль є генеральним партнером Чілдрен Кінофест. Цього року фестиваль відбудеться в шосте та буде тривати з 31 травня по 9 червня.

Організатори вже оголосили журі Конкурсу дитячих фільмів, який пройде у рамках Чілдрен Кінофест, а також представили оновлений символ цьогорічного фестивалю. Журі Конкурсу стали режисерка та сценаристка Марина Степанська, режисер та сценарист Аркадій Непиталюк і акторка Ірма Вітовська. Подати роботи ще можна до 21 квітня 2019 року. 10 найкращих стрічок будуть показані в рамках фестивалю по всій Україні. Переможці конкурсу отримають цінні призи.

Окрім того, цього року незмінний персонаж фестивалю Совеня Чарлі перевтілився у Чарлі Чапліна. У 2019 році виповнюється 130 років від дня народження видатного режисера та актора.

Нагадаємо, минулого року на постері було зображено поповнення птахів, яке нагадувало, що фестивальна «сім'я» продовжує рости з кожним роком: до показів приєднуються нові міста і зростає нова аудиторія.

Конкурсна програма фестивалю включатиме фільми для малечі від 4 років, які попередньо відібрала команда фестивалю на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків. Поза конкурсом юні глядачі продовжать знайомитися з історією кінематографа.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація