UA

ОТП Банк пропонує нові умови за карткою Vodafone Bonus Card

З 1 квітня стартував продаж оновленого продукту – кредитної ко-бренд картки Vodafone Bonus Card. Як і раніше, картка об’єднує в собі функції платіжного засобу, кредитного інструмента та програми лояльності з подарунками та бонусами за повсякденні транзакції.

У рамках оновленого продукту передбачено випуск платіжної картки Visa Gold з чіпом та технологією безконтактних платежів Pay Wave, додатковий захист з 3d-secure при здійсненні онлайн-покупок, а також з можливістю підключення картки до Apple Pay та Google Pay.

«Аби наші клієнти отримували максимум від невід’ємних фінансових аспектів повсякдення, ми знаходимось у постійному пошуку способів розширення можливостей банківських інструментів. Оновлення ко-бренд картки Vodafone Bonus Card – це логічний розвиток зручного продукту з урахуванням ринкових тенденцій та бажаних переваг для наших клієнтів», – розповідає Вікторія Сохіна, начальник відділу розвитку партнерських програм  АТ «ОТП Банк».

Звичайно, оновлена Vodafone Bonus Card – це значні переваги та подарунки для клієнтів:

  • нарахування до 40 бонусів на мобільний номер за кожні 100 грн розрахунку карткою;
  • 1 000 вітальних бонусів після здійснення перших 3-х розрахунків карткою;
  • 1 200 бонусів додатково щорічно для активних користувачів картки;
  • обмін накопичених бонусів на подарунки: гігабайти 4G Інтернету, пакети хвилин, поповнення мобільного рахунку; сертифікати та знижки різних магазинів, ресторанів за програмою лояльності Vodafone Bonus.

Кредитний ліміт до картки можливий на суму до 200 000 грн і передбачає користування пільговим періодом до 55 днів. Комісія за відкриття картки Vodafone Bonus Card, її обслуговування не передбачена. Власники картки мають можливість знімати готівку будь-де на території України без комісії.   

Для карток, які випущені до 1 квітня 2019 року, тарифи не змінюються.

Замовити картку можна на сайті банку без відвідування відділення, на сайті Vodafone та у мобільному додатку My Vodafone, а також за телефоном 0 (800) 50 47 17 (не тарифікується).

Більш детальну інформацію можна отримати цілодобово в Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном 044 490-05-26, 044 290-92-36, або написавши на e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація