UA

Внесені зміни до складу Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»

За результатами розгляду питань порядку денного річних Загальних зборів Акціонерів АТ «ОТП БАНК», які відбулися 2 квітня 2019 року, єдиний акціонер банку - ВАТ ОТП Банк (Угорщина) прийняв рішення з 2 квітня 2019 року призначити пана Золтана Майор (Zoltán Major) на посаду голови Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» та пані Агнеш Юліанну Куммер (Ágnes Julianna Kummer), пана Петера Яноша Беше (Péter János Bese), пана Габора Ілльєш (Gábor Illyés) і пана Золтана Тотматьяш (Zoltán Tóthmátyás) на посади членів Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» на новий строк – з 2 квітня 2019 року до 1 квітня 2022 року.

Окрім того, обрати пана Ентоні Радев (Anthony Radev), пана Шандора Ваці (Sándor Váci), пана Хенріка Аут (Henrik Auth) на посади незалежних членів Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» на новий термін, починаючи з 2 квітня 2019 року до 01 квітня 2022 року.

Склад Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» із повноваженнями, що діють з 02 квітня 2019 року до 01 квітня 2022 року:

  • пан Золтан Майор (Zoltán Major) – голова Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»;
  • пані Агнеш Юліанна Куммер (Ágnes Julianna Kummer) - член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»;
  • пан Петер Янош Беше (Péter János Bese) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»;
  • пан Габор Ілльєш (Gábor Illyés) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»;
  • пан Золтан Тотматьяш (Zoltán Tóthmátyás) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК»;
  • пан Ентоні Радев (Anthony Radev) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» (незалежний);
  • пан Шандор Ваці (Sándor Váci) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» (незалежний);
  • пан Хенрік Аут (Henrik Auth) – член Наглядової ради АТ «ОТП БАНК» (незалежний).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація