UA

ОТП Банк відзначений «Фінансовим Оскаром 2018»

ОТП Банк увійшов відразу до кількох номінацій рейтингу «Фінансовий Оскар 2018» від провідного економічного видання «Бізнес».

Банк посів п`яту сходинку серед банків за розмірами прибутків у 2018 році.

Окрім того, фінансова установа потрапила до трійки лідерів у номінації «Опора МСБ». Одним із кращих банків для малого та середнього бізнесу ОТП Банк став завдяки овердрафт “Гостинний” – продукт для нових та існуючих клієнтів МСБ, у рамках якого клієнти банку можуть отримати фінансування для свого бізнесу у розмірі до 2,5 млн грн, а нові клієнти — до 750 тис. грн. Вже на кінець вересня 2018 року банк видав 300 млн грн понад 1000 клієнтів МСБ.

Також за версією журналу ОТП Банк увійшов до 5-ки лідерів карткового ринку за високий рівень обслуговування та показники. За результатами минулого року банк обслуговує близько 400 000 карт.

Зазначимо, що OTP Smart став одним з додатків, який потрапив на «Мапу українського Fintech». Інтернет-банкінг OTP Smart дуже зручний і уміщає у собі весь необхідний функціонал для онлайн управління власними фінансами.

Більше подробиць про рейтинг – у березневому номері журналу «Бізнес».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація