UA

ОТП Банк відзначений у кількох номінаціях рейтингу «50 провідних банків України – 2019»

Цього року ОТП Банк обійняв восьму сходинку у загальному рейтингу «50 провідних банків України – 2019» від видання «Фінансовий клуб», покращивши свою позицію на одну сходинку у порівнянні з минулим роком.

Варто зазначити, що ОТП Банк увійшов у ТОП-5 у рамках номінацій «Кредити готівкою», «Обслуговування фізичних осіб у відділені», «Зарплатні проекти», «Овердрафти» та у ТОП-3 у номінації «Преміальний банкінг».

Окрім того, провідні місця у дослідженні обіймають топ-менеджери ОТП Банку. У номінації «Кращий топ-менеджер» Голова Правління Тамаш Хак-Ковач посів другу сходинку рейтингу, Алла Бініашвілі, Член Правління, увійшла до 3-ки лідерів у номінації «Кращий корпоративний банкір», а Лілія Лазепко, Член Правління, відзначена серед рейтингу «Кращий операційний директор» (третя сходинка у рейтингу).

Рейтинг «50 провідних банків України – 2019» проводить восьмий рік поспіль одне із найвпливовіших медіа «Фінансовий клуб». Для рейтингу беруться до уваги щомісячні дані Національного банку України, квартальна та річна звітність, а також внутрішня інформація банків.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація