UA

ОТП Банк увійшов у ТОП-10 роботодавців банківської галузі в Україні

ОТП Банк увійшов до ТОП-10 роботодавців банківської сфери за результатами дослідження «Найкращий роботодавець-2018» серед студентів та кандидатів з досвідом роботи від компанії EY, одна із компаній «Великої четвірки».

За даними рейтингу, серед найбільш привабливих факторів шукачі називають імідж компанії на ринку, розмір заробітної плати, корпоративну культуру, особисте та професійне зростання, кар’єрний розвиток, міжнародний досвід, умови праці, інноваційність, навчальні програми в компанії та офіційні трудові відносини.

У рамках дослідження у 2018 році опитали близько 1400 студентів з понад 30 ВНЗ України та понад 750 кандидатів із досвідом роботи у різних галузях та регіонах України.

«Я впевнена, кожен співробітник – це більше, ніж гвинтик у великому механізмі; це душа, емоції, професіоналізм. Ми можемо багато говорити про бренд роботодавця, ефективне позиціонування на ринку, але для нас суттєво – розвивати корпоративну культуру. Отже, вже 21 рік ми в ОТП Банку плекаємо такі цінності як амбітність та відданість, високі етичні норми, максимальну особистісну та професійну ефективність. На мою думку, саме це і допомагає нам бути тим колективом, з яким мають бажання будувати кар’єру», - зазначила Наталія Лукаш, Директор з персоналу АТ «ОТП БАНК».

Більше вакансій – за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація