UA

Європа – ближче: відтепер перекази коштів з європейських банків в ОТП Банк миттєві та безкоштовні

Клієнтам на сайті ОТП Банку доступна нова фінансова функція – переказ коштів з картки Mastercard європейських банків на картку Mastercard ОТП Банку в Україні.

Механізм переказу дуже простий і працює як звичайний переказ з картки на картку (Р2Р-переказ) в межах України. Зарахування коштів відбувається миттєво.

Ліміт операції без авторизації становить 50 євро (денний та щомісячний ліміт), з попередньою реєстрацією – 150 євро (денний ліміт) та 1000 євро (щомісячний ліміт).

Для реєстрації достатньо ввести адресу своєї електронної пошти та створити пароль.

«Кожна нова digital-можливість, яку ми пропонуємо, – це не тільки додатковий продукт та комфорт для клієнтів. Для нас це постійний стимул бути у цьому вічному перегоні конкуренції та технологій лідерами. Мені приємно відзначити, що ОТП Банк реалізував таку можливість переказів одним із перших серед українських банків», – зазначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Зауважимо, до 1-го червня 2019 року скористатися послугою можна абсолютно безкоштовно – ніяких додаткових комісій не утримуватиметься.

Здійснення таких операцій можливе завдяки технологічному партнеру сервісу iPay.ua – сучасній Інтернет-платформі для здійснення грошових переказів та онлайн-платежів, яка співпрацює з провідними платіжними системами Visa та Masterсard.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація