UA

ОТП Банк отримав відзнаку за кращу ко-бренд карту для подорожей

Цього місяця ОТП Банк отримав нагороду за кращу ко-брендову карту – OTP Tickets Travel Card за версією рейтингу FinAwards 2019.

OTP Tickets Travel Card – це кредитна картка з лімітом до 200 000 грн. Окрім того, серед додаткових переваг:

  • 250 бонусів при відкритті карти (1 бонус – 1 гривня);
  • 2% за розрахунки на Tickets.ua;
  • 1% за будь-які інші розрахунки;
  • -50% знижки на поїздки Uber в/з аеропорту;
  • безконтактні розрахунки з PayWave, Apple Pay, Google Pay;
  • Platinum-привілеї преміальної картки від Visa.

За накопичені бонуси клієнти можуть придбати не лише квитки на Tickets.ua:, а й розплатитися за готель або квитки на концерт.

«Розвиток напряму ко-бренд карт можна порівняти з витонченим мистецтвом: тобі важливо водночас не стати плагіатором, пам’ятати про простоту у використанні, технологічність та функціональність. Особливу увагу заслуговує піклування про вигоду клієнта. І цей чинник можна порівняти із натхненням. Адже відсоток кеш-беку, умови та інші бонуси від партнерів допомагають створити унікальний продукт для кожного. Наприклад, наша карта OTP Tickets Travel Card стала звичною річчю у наплічнику усіх охочих до емоцій клієнтів, кількість яких щороку зростає в рази. Зауважу, що це і мій улюблений ко-бренд», – зазначала Леся Сирота, директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП БАНК».

Зазначимо, що традиція створювати якомога вигідніші картки поширюється не лише на партнера Tickets UA. ОТП Банк також пропонує такі ко-брендові карти: Global Auto Card, Vodafone Bonus Card. Більше банківських продуктів – за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація