UA

СЕО ОТП Банку виступив ментором в рамках проекту НБУ «Банк майбутнього»

СЕО ОТП Банку виступив ментором в рамках проекту НБУ «Банк майбутнього»

Минулого тижня завершився проект від Національного Банку України «Банк майбутнього». До фіналу було відібрано три найсильніших команди з 12 представлених на першому етапі. Команда The Game Changers, ментором якої виступив Голова Правління АТ «ОТП БАНК» Тамаш Хак-Ковач, здобула 2 місце.

У цьому році в рамках проекту зацікавленим в банківському секторі студентам запропонували сфокусуватися на кількох питаннях:

  • яким буде банківський сектор України у майбутньому;
  • чи буде працювати класична модель банкінгу в умовах буму FinTech та стартапів;
  • на що повинні звернути увагу ключові гравці вже зараз, щоб їх бізнес-моделі відповідали вимогам часу та потребам майбутніх клієнтів.

Команда The Game Changers представляла Національний університет «Києво-Могилянська академія» та кейс з надійним банком Bank of Reliable Future. Учасники запропонували своє бачення успішного банку майбутнього, який фокусується на фінансовій грамотності населення, технологіях та персоніфікації.

Ключові ідеї, які були озвучені у фіналі, полягали у:

  • crowd-investing – інструменті для інвестування, який доступний кожному;
  • інвестиції в таланти та пошук makers of technology, як основи конкурентоспроможності;
  • кожен фінансово грамотний українець – це основа процвітання економіки;
  • цінностях, які породжують високий рівень довіри з боку населення.

«Роботодавці часто скаржаться на мілленіалів – людей, що народилися в період між 1980 і 2000-ми. Це стало для мене додатковим стимулом участі у цьому проекті: я хотів отримати уявлення про хід їх думок. Їх «Банк майбутнього» дійсно відрізняється від банку теперішнього тільки в одному – вони сформулювали бачення, яке я називаю «Банк мети», – зазначив Голова Правління АТ «ОТП БАНК» Тамаш Хак-Ковач. Вони бачать банки, як соціальну силу для добра. Це дотично до нашої стратегії: сприяти економічному зростанню в Україні і створювати привабливі робочі місця».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація