UA

ОТП Банк пропонує оновлений кредит для купівлі житла «Ново будова»

ОТП Банк підготував оновлені комфортні умови для довгострокових інвестицій – кредит готівкою на придбання нерухомого майна за програмою «Нова будова».

Основні умови включають:

  • річну ставку – 0.01% річних;
  • відсутність комісії за надання кредиту;
  • максимальну суму кредиту – до 750 000 грн;
  • максимальний строк – до 84 місяця;
  • щомісячну комісію – 1.5%;
  • дострокове погашення – без комісій та штрафів.

Окрім того, клієнту не обов’язково страхувати життя та майно, застава майна відсутня, як і витрати, що пов’язані з цим. Рішення про надання кредиту можна отримати за 2 години. Такі умови також розповсюджуються на паркомісце та кладову.

За посиланням також можна скористатися зручним фінансовим калькулятором та зробити стандартний розрахунок, розрахунок за умови, що у вас є власне житло, але є намір розширити житлові умови, та для тих, хто орендує житло, але хоче сплачувати за своє.

«З першого погляду може здатися, що власна квартира – це велика відповідальність та нездійсненна мрія, але ми в ОТП Банку доводимо протилежне: власна квартира – це мета та партнерство з надійним банком. Для нас приємно бути корисним фінансовим компаньйоном в іпотечному сегменті», – зазначила Леся Сирота, директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація