UA

Без перебільшень: ОТП Банк пропонує кращий строковий депозит зі ставкою 16,5%

ОТП Банк презентує новий строковий депозит із щомісячною виплатою відсотків для клієнтів сегментів Premium та Private Banking. Термін депозиту –1 рік, відсоткова ставка дорівнює 16,5%, що є однією з кращих пропозицій на банківському ринку України.

Сума депозиту може становити від 150 000 до 250 000 грн.

«Без сумніву, обираючи банк, клієнт звертає увагу на фінансові показники, репутацію, участь у рейтингах фінансової установи та важливим фактором є така собі фінансова харизма – пропозиції та лінійка банківських продуктів. Депозит – один із надійних способів заощадження і капіталізації. Наш новий продукт – строковий депозит зі ставкою 16,5% є без перебільшень однією з кращих пропозицій з вигідними відсотками на українському депозитному ринку, – зазначила Вікторія Мислива, начальник Управління приватного банкінгу АТ «ОТП БАНК». – Таким чином ОТП Банк продовжує бути банком з найширшою лінійкою банківських продуктів».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація