UA

ОТП Банк виступить генеральним партнером Фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест – 2020»

Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» оголошує Четвертий конкурс короткометражок. ОТП Банк продовжує підтримувати культурну дитячу ініціативу у статусі генерального партнера.

Банк підтримує фестиваль вже третій рік поспіль і кожного року статус партнера дозволяє долучитися до розвитку дітей. Саме допомога дітям, у тому числі й дітям, які позбавлені батьківського піклування, та поширення фінансової грамотності серед малечі є пріоритетами корпоративно-соціальної відповідальності ОТП Банку.

До участі у конкурсі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Десять фільмів-фіналістів будуть показані у містах учасниках-фестивалю 6 червня, а переможці отримають нагороди.

До участі у конкурсі приймаються фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин, без жанрових і тематичних обмежень. Для подачі роботи на конкурс потрібно завантажити готове відео на один із безкоштовних онлайн-сервісів і заповнити заявку на сайті. Прийом заявок відкрито з 15 жовтня 2019 року до 26 квітня 2020 року включно.

«Для нас корпоративно-соціальна відповідальність – це можливість реалізовувати важливі та такі необхідні культурні та освітні проєкти, які спрямовані на інтелектуальний розвиток та зростання підростаючого покоління в Україні. «Чілдрен Кінофест» – це якраз гарний приклад культурно-освітнього заходу для дітей та підлітків, – розповідає Дар’я Дюкарєва, начальник Відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю АТ «ОТП БАНК». – Цей фестиваль стає для нас гарною традицією, яку ми започаткували ще два роки тому. Тож, ми раді знову долучитися до проведення цього міжнародного фестивалю мистецтва кіно у 2020 році у якості головного партнера».

Наступний «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 29 травня по 7 червня 2020 року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація