UA

ОТП Банк розширив функціонал віртуального консультанта Леся

ОТП Банк продовжує удосконалювати digital-інструменти та цифровий сервіс: відтепер клієнтам доступне блокування картки в автоматичному режимі та з’явилася можливість зареєструвати заявку на користування карткою за кордоном.

У разі втрати картки клієнти можуть заблокувати її в автоматичному режимі через IVR або чат з ботом Лесею. Блокування відбувається за лічені секунди. При зверненні відбувається ідентифікація клієнта за номером телефону. Далі, якщо у клієнта лише одна активна картка, то вона відразу блокується. Якщо ж карток декілька, то Леся уточнює у клієнта, яку саме картку потрібно заблокувати і блокує її, або підключає до спілкування оператора у випадках, коли не може визначити конкретну картку.

Окрім того, став доступним сервіс реєстрації заявки на користування карткою за кордоном. Якщо клієнт пише в чат зі свого власного номера телефону, Леся запитує у нього необхідну інформацію та автоматично реєструє заявку. Таким чином можна уникнути небажаного блокування картки під час подорожі.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація