UA

ОТП Банк оновлює відділення «Святошинське»

ОТП Банк оновлює відділення «Святошинське»

Минулого тижня ОТП Банк презентував оновлене відділення за адресою м. Київ, пр. Перемоги, 128/2. Відділення продовжить надавати увесь спектр банківських послуг. Окрім того, відтепер клієнтам банку буде доступно:

  • зона для обслуговування Преміум клієнтів. Відтепер клієнтів буде зустрічати два преміальних менеджери;
  • депозитарій з індивідуальними сейфами;
  • депозитний сейф в зоні 24/7 для юридичних та фізичних осіб;
  • нова зона для обслуговування юридичних осіб.

Режим роботи: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00.

«ОТП Банк – це банк, з яким легко співпрацювати. Усі консультанти у перший же робочий день знайомляться з цією формулою. Та, на мою думку, найкраще обслуговування – це симбіоз продуктів, сервісу, послуг та середовища, де ти в цей час перебуваєш. Відтепер відділення «Святошинське» не просто відповідатиме стандартам, але й перевищуватиме очікування. Гостинно запрошуємо вирішити усі фінансові питання», – розповідає керуюча відділенням «Святошинське» АТ «ОТП БАНК» Вікторія Шміло.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація