UA

ОТП Банк представляє новий кредитний продукт «Cash for PE 100» для ФОПів

ОТП Банк вкотре доповнює лінійку кредитних продуктів новою пропозицією та презентує новий кредит готівкою спеціально для фізичних-осіб підприємців «Cash for PE 100». Сума кредиту становить від 30 000 до 100 000 грн з терміном від 12 до 60 місяців. Річна ставка становить 36%.

Фізична особа-підприємець має бути зареєстрована терміном від 24 місяців та з мінімальним обігом коштів за рік, згідно декларації – від 300 000 грн.

Обов’язкові умови – фотографування бізнесу та відповідність КВЕДів фактичній діяльності за фото.

Окрім того, нагадуємо, що продовжується дія програми кредитування для фізичних-осіб підприємців «Cash for PE», за якою максимальна сума кредиту становить 300 000 грн при виконанні умови щодо мінімального обігу коштів за рік згідно декларації – від 1 млн грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація