UA

ОТП Банк увійшов до ТОП-50 інноваційних компаній України

ОТП Банк увійшов до переліку кращих інноваційних компаній України за рейтингом журналу "ТОП-100" та delo.ua, який редакція склала разом із профільними експертами. Компанії оцінювали за 3-ма параметрами та 5-бальною шкалою: інноваційність продукту компанії, інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами, масштаб інновацій. До рейтингу потрапили компанії із 10 провідних галузей: промисловість, енергетика та нафтогаз, роздрібний бізнес, FMCG, агропромисловість, фінанси, будівництво, ІТ та телеком, фармацевтика, транспорт та логістика.

ОТП Банк увійшов до переліку кращих інноваційних банків українського ринку завдяки новому відділенню – Future Branch. У відділенні відвідувачі можуть здійснювати операції самостійно за допомогою ноутбуків, депозитних боксів і сучасних банкоматів. Клієнти мають можливість самостійно відкривати депозити, оформлювати кредити, оплачувати рахунки, вносити кредитні платежі, купувати валюту. У новому відділенні доступні всі функції звичайного банку й кас. А після всіх банківських операцій гості можуть самостійно приготувати і пригоститися кавою.

Основною причиною для створення відділення нового формату став тренд діджиталізації. ОТП Банк таким чином змінює роль банківського відділення: від транзакційної – до навчальної та забезпечує міграцію в канали digital-взаємодії.

З повним переліком компаній можна ознайомитися за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація