UA

Четвертий переможець акції «Вигравай авто з OTP Bank!» отримав подарунок

Четвертий переможець акції «Вигравай авто з OTP Bank!» отримав подарунок

ОТП Банк привітав четвертого переможця акції «Вигравай авто з OTP Bank!», який отримав один із 5 яскравих кросоверів.

«Приємно дивувати, перевершувати очікування, досягати WOW-ефекту – це одні із постулатів нашої роботи з клієнтом, окрім надання високоякісного сервісу. Ви запитаєте, як це? Уявіть, що ви смакуєте гарячим шоколадом, який терпким теплом затишно зігріває у холодний день, або спробуйте відчути мурашки від драйву, швидкості та захвату, коли ви керуєте своїм новеньким авто. Гарячий шоколад – це і є ОТП Банк у переносному сенсі. А емоції швидкості та драйву можна отримати, взявши участь у нашій акції та отримавши новеньку автівку», – прокоментувала Леся Сирота, директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП БАНК».  

Нагадаємо, 5 автомобілів банк розігрує у 5 етапів, чотири із яких вже відбулися. Останній етап триває з 1 грудня 2019 року до 30 грудня 2019 року, а визначення переможця відбудеться 15 січня 2020 року.

Переможницею 4-го етапу акції стала Жуківська Наталія із Жашкова.

«Мене привітали з перемогою, але я поставилася до цього з недовірою. Та мій син переглянув пряму трансляцію розіграшу в соціальний мережі і підтвердив мою перемогу. Про акцію розказав син, а маленький онук без перебільшення мріяв про перемогу. Клієнтом банку я є з липня 2019 року і саме завдяки акції я вирішила відкрити депозит. Я раджу банк своїм знайомим та близьким, оскільки на власному досвіді побачила, що банк не тільки турбується про своїх клієнтів, але й допомагає здійснити мрії», - зазначила переможниця.

Для участі у акції необхідно зареєструватися на акційній сторінці сайту та розмістити депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору або з щомісячною сплатою відсотків, чи з капіталізацією відсотків строком від 180 днів (6 місяців) у відділенні банку або через інтернет-банкінг OTP Smart на суму від 10 000 грн.

До акції також можна долучитися, розрахувавшись карткою OTP Tickets Travel Card або OTP Vodafone Bonus Card на загальну суму від 10 000 грн. Кожні 10 000 грн – це новий шанс на виграш.

Переможці акції визначатимуться шляхом випадкової генерації чисел з бази учасників, які виконали умови акції, за допомогою сервісу random.org.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація