UA

Підсумки корпоративно-соціальної відповідальності в ОТП Банку

Підсумки корпоративно-соціальної відповідальності в ОТП Банку

Минулого року ОТП Банк активно провадив діяльність у межах корпоративно-соціальної відповідальності. У 2019 році банк допомагав дітям сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування.

Впродовж року банк провів низку благодійних акцій: 2 поїздки до школи-інтернату, квест для дітей у банку, три благодійні події та ярмарки. У лютому у День усіх закоханих охочі могли придбати благодійну валентинку у Доброго ведмедя в головному офісі. Вже  у квітні співробітники банку відзначали День добра та мали можливість придбати смаколик до кави на особливому ярмарку. У липні співробітники  банку, які на один день перетворилися на Агентів добра, влаштували ярмарок власноруч приготованих десертів. Кошти були зібрані для поїздки до школи-інтернату.

Окрім того, ОТП Банк запрошував дітей до головного офісу для спеціального банківського квесту.

Напередодні Дня знань співробітники банку зібрали книги для дітей шкільного віку. Окрім того, волонтери банку відвідували спеціальний тренінг для роботи з дітьми від команди громадської організації «Детдом Инфо».

Завдяки плідній роботі впродовж року наприкінці 2019 року команда ОТП Банку двічі завітала до Прилуцької школи-інтернату. А на День святого Миколая волонтери привітали вихованців подарунками та смачним смаколиком.

Цього року банк має на меті продовжити активно втілювати у життя стратегію корпоративно-соціальної відповідальності та опікуватися розвитком дітей, у тому числі дітей сиріт.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація