UA

ОТП Банк оновлює відділення у Мукачево

ОТП Банк презентує оновлене відділення у м. Мукачево, яке знаходиться за новою адресою: вул. Я. Мудрого, 10.

Банківське відділення розташоване у центрі міста та надає повний спектр фінансових послуг: можливість оформити кредит готівкою, кредит на товари й послуги, кредит на купівлю б/в авто, автокредит на купівлю нового авто, можна оформити кредитну картку, відкрити депозити та банківські вклади, орендувати банківський сейф, тощо.

«Піклуватися не тільки про високий рівень надання фінансових послуг, але й про комфорт перебування у відділенні – одне з головних правил нашої роботи. Оновлене відділення – більш просторе, сонячне та комфорте. Гостинно запрошуємо охочих!» – зазначила керуюча відділенням АТ «ОТП БАНК» у Мукачево Жужанна Кабай.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація