UA

ОТП Банк розпочинає акцію «Тревелни на повну!»

ОТП Банк розпочинає акцію «Тревелни на повну!»

ОТП Банк заохочує клієнтів подорожувати більше з акцією «Тревелни на повну!», яка триватиме з 1 лютого до 31 грудня 2020 року.

Акція включатиме 4 етапи:

  • Етап 1: з 01 лютого до 31 березня 2020 року. Подарунок – подорож до Нідерландів (поля тюльпанів);
  • Етап 2: з 01 квітня до 30 червня 2020 року. Подарунок – подорож до Туреччини (повітряні кулі у Кападокії);
  • Етап 3: з 01 липня до 30 вересня 2020 року. Подарунок – подорож до Норвегії (скелі Троллтунга та Фіорди);
  • Етап 4: з 01 жовтня до 31 грудня 2020 року. Подарунок – подорож до Лапландії.

Аби взяти участь в акції необхідно:

  • бути власником картки OTP Black Edition;
  • зареєструватися для участі в акції
  • здійснити 20 розрахунків карткою на суму від 500 гривень кожна.

Головний подарунок – туристична подорож, яка включає авіапереліт в обидві сторони на 2 особи, проживання в готелі зі сніданками та вечерями, трансфер з та до аеропорту в країні прильоту, поліс туристичного страхування, а також екскурсії.

Окрім того, кожен клієнт має можливість взяти участь у розіграші ста сучасних подарунків – худі від українського виробника Keep Style, брендованих валіз, чохлів для телефону з унікальним дизайном та шкарпеток від українського бренду DoDo, здійснивши 5 транзакцій карткою на суму від 500 грн кожна впродовж місяця.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація