UA

ОТП Банк оголошує про відкриття дирекції та відділення у Львові

ОТП Банк оголошує про відкриття дирекції та відділення у Львові

27 лютого 2020 року ОТП Банк урочисто презентував регіональну дирекцію та оновлене відділення ОТП Банку у за адресою пр-т В'ячеслава Чорновола, 41 у м. Львів.

На запрошених, серед яких були клієнти банку, а також представники міської ради, чекала святкова та невимушена атмосфера, спілкування з топ-менеджерами банку, урочиста презентація оновленої дирекції та нетворкінг.

«ОТП Банк має у місті Лева 4 відділення. Кожне із відділень надає повний спектр фінансових послуг, а також високий рівень обслуговування. Хоча зараз велику увагу ми приділяємо online-обслуговуванню, але для банку надзвичайно важливо тримати високу планку під час клієнтського візиту до банку. Щиро запрошуємо до відділення на персональну консультацію», - зазначила Оксана Надопта, директор Західноукраїнської регіональної дирекції АТ "ОТП Банк".




Нагадаємо, що минулого місяця ОТП Банк презентував оновлене відділення у Мукачеві та нове відділення «Галицьке» у Львові.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація