UA

Переможці акції «Готуй scooter взимку!»

ОТП Банк оголосив переможців акції «Готуй scooter взимку!», яка тривала з 1 грудня 2019 року до 29 лютого 2020 року та складалася з 3 етапів.

Головний приз - електросамокат Kugoo G3 Booster Black отримали:

  • Кьохлін Ю. з Києва;
  • Карапата Н. зі Львова;
  • Кобяковський О. з Харкова.

Для участі необхідно було:

  1. оформити платіжну картку Mastercard, емітовану АТ «ОТП Банк»;
  2. зареєструвати свою картку у цифровому гаманці Apple Pay (додаток Wallet) або у додатку Google Pay;
  3. здійснити за допомогою додатку Apple Pay/ Google Pay 6 і більше оплат за товари та/або послуги в будь-яких торгових точках та/або в мережі Інтернет на суму від 200 грн протягом одного або кожного календарного місяця (періоду) протягом акції.

Акція відбулася за підтримки платіжної системи MasterCard.

Вітаємо переможців та запрошуємо усіх клієнтів взяти участь у наступних розіграшах!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація