UA

Підтримує та дотримує обіцянок: ОТП Банк вже вкотре дарує автівки

Підтримує та дотримує обіцянок: ОТП Банк вже вкотре дарує автівки

ОТП Банк завжди підтримує клієнтів, у тому числі усіх лікарів, аптекарів, продавців малого та середнього бізнесу, які у непростий карантинний час звершують подвиг на роботі кожного дня. Та зараз банк ще й безмежно вдячний за внесок кожного, а також демонструє свою стабільність, дотримуючись зобов’язань перед клієнтами та даруючи подарунки.

Минулого тижня ОТП Банк привітав переможця першого етапу однієї з найбільшої банківської акції «Автозабава 2.0», який отримав подарунок - новеньку Suzuki Vitara.

Схожу масштабну акцію банк ініціює вже другий рік поспіль. Минулого року яскравий кросовер отримали 5 клієнтів банку з усієї країни, а цьогоріч власником першої автівки став Костянтин Кочержинський з Первомайська (Миколаївська обл).

Акція триває з 1 лютого до 30 листопада 2020 року та включатиме 5 етапів. Наступного переможця визначатимуть 15 червня, 14 серпня, 15 жовтня та 15 грудня цього року.

«Багато наших клієнтів: медичні працівники, аптекарі, працівники малого та середнього бізнесу в сучасних умовах здійснюють свій подвиг практично щодня! Ми в ОТП безмежно вдячні їм, і гарантуємо свою надійність, як фінансового партнера, та підтримуємо необхідними та потрібними зараз подарунками. Надійність та лояльність банку перевіряється саме в періоди коливань на фінансових ринках дотриманням та виконанням своїх зобов’язаннь! Сьогодні мрія ще однієї родини збулась і щасливий клієнт отримав новеньке авто від ОТП Банку! До кінця року ми підготували ще 4 автівки для наших клієнтів. Будьте здорові та банкуйте з ОТП Банком», - прокоментував Володимир Мудрий, член Правління, який відповідає за роздрібний бізнес.

Як взяти участь та отримати шанс виграти автівку?

  • необхідно зареєструватися на офіційній сторінці акції / у чат-боті Viber, Telegram, Facebook Messenger.;
  • відкрити строковий депозит на суму від 10 000 грн, строком від 6 місяців (дата закінчення не раніше закінчення звітного етапу акції);
  • розраховуватися карткою Masterсard за покупки та послуги на суму від 5 000 грн та більше у звітному етапі акції.

Для участі необхідно виконати усі 3 умови. Акція проходить за підтримки Masterсard та Suzuki.

ОТП Банк бажає кожному клієнту удачі!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація