UA

Агроновини: нова партнерська програма ОТП Банку з УМД

ОТП Банк у партнерстві з компанією «Українські мінеральні добрива» розпочав програму пільгового фінансування клієнтів для придбання мінерального добрива виробництва компанії.

Кредитна програма доступна для нових та діючих клієнтів банку під 0,01% річних на перші п’ять місяців користування кредитним лімітом. Отримати попереднє рішення можливо всього за 1 день.

Детальні умови програми:

  • строк фінансування – 12 місяців;
  • відсоткова ставка:
    0,01% річних (перші 5 міс.);
    17% річних (останні 7 міс.);
  • разова комісія за оформлення – 1%;
  • гнучкий підхід до застави.

«ОТП Банк продовжує створювати унікальні програми підтримки сільгоспвиробників, і ця програма не є виключенням. Ставка 0,01% річних на 5 місяців дозволяє клієнтам залучити фінансування в травні й погасити його жовтні без сплати відсотків за користування кредитом. На мою думку, це найкраща антикризова пропозиція», - прокоментував партнерство Іван Єрко, Начальник відділу «ОТП Агро Фабрика».

Більше про програму – за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація