UA

ОТП Банк презентує спільну програму автокредитування з Honda

ОТП Банк презентує спільну програму автокредитування з Honda

ОТП Банк, як один із провідних банків для автокредитування, розширює перелік партнерів для вигідних кредитів та пропонує спеціальні умови кредитування для автомобілів Honda.

Основні умови:

  • кредит надається у гривнях на купівлю нового легкового автомобіля;
  • мінімальний розмір авансового внеску – від 20%, для клієнтів ФОП – від 30%;
  • строк кредиту – до 72 місяців;
  • обов’язкове страхування – повне КАСКО, страхування цивільної відповідальності;
  • фіксована процентна ставка є незмінною протягом усього строку дії кредитного договору, крім випадків порушення позичальником умов кредитного договору.

«Автокредитування в ОТП Банку вважається одним із найбільш вигідних серед українських банків, саме тому наша команда завжди у пошуках нових партнерських програм. Та попри велику зацікавленість у розширенні кола партнерів, важливо враховувати тенденції клієнтських вподобань, слідкувати за високою якістю сервісу та обслуговування. Зараз мені дуже приємно анонсувати програму з брендом Honda, яка теж має стати популярною серед клієнтів», - зазначив Віталій Скоробогатий, Начальник відділу розвитку автомобільного кредитування АТ «ОТП БАНК».

Більше про автокредитування в ОТП Банку можна дізнатися за посиланням.

ТОВ «Прайд Мотор» – офіційний дистриб’ютор в Україні компанії Honda Motor Co. Ltd, яка є одним з найпотужніших виробників автомобілів та беззаперечним світовим лідером з виробництва мотоциклів. Honda щороку постачає продукцію понад 30 мільйонам клієнтів по всьому світу і ставить своєю найвищою метою їх задоволення.

З моменту свого заснування фундаментальним переконанням Honda є «повага до особистості», яка проявляється на кожному етапі взаємодії з продуктами Honda: від створення продукту – до його купівлі та користування.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація