UA

Знаємо, ви чекали! Відсьогодні ОТП Банк – у Дії!

ОТП Банк підключився до системи BankID НБУ. Саме завдяки цьому клієнти банку зможуть користуватися спрощеною системою ідентифікації для дистанційного доступу до фінансових, адміністративних та комерційних послуг.

BankID НБУ відкриває доступ до послуг понад 40 державних і громадських установ: Єдиного державного порталу адміністративних послуг, Державної міграційної служби України, Центру надання адмінпослуг, онлайн-сервісу державних послуг Дія, Єдиної система місцевих петицій та ін.

Загалом зараз система налічує 38 учасників –15 банків та 23 небанківські установи.

Аби скористатися сервісом BankID НБУ в мобільному застосунку Дія необхідно:

1. при реєстрації/ідентифікації на відповідному порталі або додатку «Дія» обрати «BankID НБУ»;

2. обрати «ОТП Банк»;

3. ввести логін та пароль від OTP Smart та одноразовий пароль, що надійде в смс/пуш на фінансовий номер телефону.

Під час авторизації за допомогою BankID НБУ клієнт надає згоду на передачу персональної інформації, яку раніше надав банку.

До зустрічі у вашому смартфоні!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація