UA

Парк автомобілів Нової Пошти, який профінансувала компанія ОТП Лізинг, зріс до 372 автомобілів

Компанії «Нова пошта» та «ОТП Лізинг» уклали у квітні договір фінансового лізингу на придбання 60 нових автомобілів Citroen Berlingo та Peugeot Partner. Автомобільним партнером даної угоди виступає група компаній VIDI, один із найбільших авторітейлерів України, який має великий досвід у постачанні комерційного транспорту приватним і державним підприємствам. Усі автомобілі були додатково обладнані професійним устаткуванням, яке дозволяє запобігти можливим пошкодженням вантажів при перевезенні дорогами України. Автомобілі використовуватимуться для кур’єрської доставки замовлень клієнтам «Нової пошти». Ці місткі, маневрені та сучасні автівки з великим об’ємом кузова ідеально підходять для перевезення негабаритних вантажів. Вони курсуватимуть у Києві та містах-мільйонниках, де через карантин особливо суттєво зріс попит на адресну доставку.

Автомобілі придбані у лізинг на вигідних для обох сторін умовах. Строк дії договору – 5 років. Нова пошта та ОТП Лізинг співпрацюють з 2016 року, на сьогодні ОТП Лізинг профінансував 372 автомобілі для «Нової пошти». Частина з них вже передана в службу адресної доставки та включена в роботу, решта очікується до кінця травня.

«З початком карантину зростає попит на безпечні способи отримання посилок, тому обсяги адресних замовлень невпинно зростають. Ми заручились підтримкою нашого багаторічного партнера «ОТП Лізинг» та придбали в лізинг 60 одиниць легкового автотранспорту, щоб задовільнити потреби якомога більшої кількості наших клієнтів у комфортній та швидкій доставці», – коментує СЕО «Нової пошти» Олександр Бульба.

«Для нас велика честь працювати з «Новою поштою». По-перше, «ОТП Лізинг» та «ОТП Банк» є постійними корпоративними клієнтами «Нової пошти». По-друге, ми співпрацюємо і по банкінгу, і по лізингу автомобілів з «Новою поштою» вже багато років і переконані в надійності нашого партнерства. Впевнений, що у нас попереду ще багато спільних взаємовигідних проектів», – зазначає генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

«Ми пишаємося тим, що робимо вклад в оперативну та безпечну доставку вантажів – це особливо важливо в умовах карантину. За останні три роки разом з «ОТП Лізинг» ми реалізували проекти на поставку більше 600 автомобілів. Ми раді вітати компанію «Нова Пошта» в числі наших стратегічних партнерів», - зазначає Голова Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація