UA

ОТП Банк встановив надсучасні банкомати у відділенні «Михайлівське»

ОТП Банк встановив оновлені банкомати з функцією NFC (Near Field Communication) – технологією бездротового високочастотного зв'язку малого радіусу дії «в один дотик». Поки функція NFC доступна у 2 банкоматах у відділенні «Михайлівське» за адресою м. Київ, вул. Михайлівська, 2.

Технологія дає можливість обміну даними між пристроями, насамперед смартфонами та безконтактними платіжними терміналами, що перебувають на відстані близько 10 см. Клієнт може просто піднести картку до безконтактного зчитувача, а також отримати кошти за допомогою смартфона (збереженої картки в ApplePay або GPay), або розумного годинника, оснащеного безконтактним модулем.

ОТП Банк – високотехнологічний та універсальний банк, який швидко розвивається, тому такі банкомати будуть встановлені і в інших відділеннях протягом року.

Реалізувати даний проект вдалося у співпраці з компанією РЕНОМЕ СМАРТ – експертами у галузі обслуговування та підтримки банківської техніки та програмного забезпечення до неї. Компанія РЕНОМЕ СМАРТ допомогла швидко налаштувати необхідне обладнання, а також надала значну допомогу при проходженні сертифікації в міжнародних платіжних системах: VISA та Masterсard.

Нагадаємо, у жовтні ОТП Банк презентував ще одну технологічну новинку – digital-відділення Future Branch. У відділенні відвідувачі можуть здійснювати операції самостійно за допомогою ноутбука, депозитних боксів і сучасних банкоматів. Клієнти можуть самостійно відкривати депозити, оформлювати кредити, оплачувати рахунки, вносити кредитні платежі, купувати валюту. У новому відділенні доступні всі функції звичайного банку й кас. А після усіх банківських операцій гості можуть пригоститися кавою.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація