UA

Інноваційний центр ОТП Банку вже вдруге визнано одним із найкращих у світі

Цього року OTP LAB вкотре отримав відзнаку «Best Financial Innovation Labs» від Global Finance Magazine.

Таку відзнаку отримують хаби фінансових інновацій, які постійно досліджують нові напрями та застосовують нові підходи у світі фінансів.

Окрім OTP LAB, таку відзнаку отримали Barclays, Boston Consulting Group, Citibank, Commerzbank, PayPal, UBS and Wells Fargo. Global Finance Magazine регулярно нагороджує банки та інші компанії, які надають фінансові послуги у різних категоріях. Такі нагороди визнані світовою фінансовою спільнотою як знак досконалості.

ОТП Банк заснував OTP LAB в Угорщині три роки тому для підтримки інноваційних ідей своїх працівників та співпраці зі стартапами, інноваційними технологічними компаніями та навчальними закладами для пошуку сучасних рішень. Завдяки динамічному процесу діджиталізації OTP LAB збирає та втілює ідеї у банку та за його межами, перетворившись за 3 роки у провідну інноваційну компанію.

У межах OTP Startup Partner Program банк вже налагодив контакти з більше ніж 850 стартапів, а також розпочав пілотні проекти з більше ніж 30 із них.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація