UA

OTP Startup Partner Program оголосила фіналістів

Наприкінці травня відбувся demo day третьої OTP Startup Program. 13 стартапів-учасників презентували результати 3-місячної роботи. Рішення з найбільшим бізнес-потенціалом матимуть можливість взяти участь у подальшій 6-місячній rollout-фазі, яка стартує вже у червні.

Третя партнерська програма стартапів, яку анонсували минулої осені, запрошувала до участі найбільш інноваційних підприємців із більш зрілими, раніше затвердженими ідеями для рішення 63 бізнес-викликів. 370 стартапів з 56 країн подали заявку на участь у програмі й 13 із них мали можливість реалізовувати спільні пілотні проекти з Угорщиною та іноземними членами банківської групи.

Попри те, що пілотний період співпадав із поширенням коронавірусу в Європі, 10 із 13 пілотних проектів було виконано відповідно до їхніх оригінальних дорожніх карт, а решту проектів фіналізують протягом літа. Учасники отримали підтримку партнерів шляхом проведення семінарів та індивідуальних консультацій від банківських професіоналів, а також підтримку програмних партнерів, включаючи експертів з EIT Digital, HubHub, INV Fintech, Mastercard, Microsoft, McKinsey Panorama і PortfoLion.

Перелік 13 стартапів-переможців:

  • Banzai Cloud – платформа для розвитку хмарних додатків;
  • Edgetier – цифровий помічник для підтримки телефонного центру, що відповідає на вхідні запити;
  • EDUardo – онлайн-платформа для навчання персоналу;
  • Finqware – платформа-агрегатор API;
  • Linistry – застосунок для віддаленної електронної черги у смартфоні;
  • LutherOne – HR-платформа для виміру продуктивнсті та відгуків працівників;
  • Mostly – програмне забезпечення для генерації набору даних;
  • Neticle – онлайн-платформа для медіамоніторингу;
  • Realmonitor – додаток для моніторингу цін на нерухомість;
  • Sanostro – послуга, що пропонує широкий спектр інвестиційних консультацій;
  • Scolvo – мобільний додаток для сегменту корпоративного бізнесу;
  • The Waay – онлайн-банкінг, який орієнтований на спосіб життя клієнта;
  • TrustChain – платформа для перевірки контрагентів з електронними підписами та цифровими контрактами для партнерів B2B.

Цього року тримісячний пілотний період завершився у віртуальному форматі презентацій вперше. Завдяки онлайн-презентації учасники мали аудиторію численністю понад 1100 глядачів, включаючи панель з 10 експертів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація