UA

Акція «Автозабава 2.0»: ОТП Банк продовжує дивувати

Акція «Автозабава 2.0»: ОТП Банк продовжує дивувати

Минулого тижня відбувся розіграш другої автівки Suzuki Vitara у межах акції «Автозабава 2.0». Переможцем другого етапу став Станіслав Твердохліб із Дніпра.

«Схожий клієнтський канон ми перейняли у материнського банку в Угорщині, де колеги щокварталу презентують автомобілі клієнтам. Є багато дискусій про те, яким має бути ідеальний, з точки зору клієнта, та прибутковий, з точки зору акціонера, банк. Я впевнений, у бізнесі непотрібно робити нічого надприродного, а тільки те, що потрібно клієнту, до того ж робити це добре та системно, і, звичайно ж, додати до цього дрібку гарного клієнтського настрою завдяки приємній несподіванці у якості подарунка». – прокоментував Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП БАНК».

Нагадаємо, що така акція відбувається вже другий рік поспіль.

Для того, щоб взяти участь та мати шанс виграти авто, необхідно:

  • зареєструватися на офіційній сторінці акції / у чат-боті Viber, Telegram, Facebook messenger;
  • відкрити строковий депозит на суму від 10 000 грн, строком від 6 місяців (дата закінчення не раніше закінчення звітного етапу акції);
  • розраховуватися карткою Masterсard за покупки та послуги на суму від 5 000 грн та більше у звітному етапі акції.

Для участі необхідно виконати усі 3 умови.

Акція проходить за підтримки Masterсard та Suzuki.

ОТП Банк наголошує, що у кожного є можливість виграти авто, адже попереду ще 3 розіграші!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація