UA

ОТП Банк збільшив кредитну лінію ТД «НОВААГРО» до 350 млн грн

ОТП Банк підписав з «ТД «НОВААГРО», однією з провідних агрокомпаній України, договір про збільшення ліміту мультивалютної кредитної лінії з 200 до 350 млн грн. Нова кредитна угода розрахована на 3 роки з можливістю подальшого продовження. Кошти будуть спрямовані на поповнення оборотного капіталу компанії з метою закупівлі аграрної продукції.

«Підписання нової угоди з ОТП Банком, з яким ми успішно співпрацюємо з 2014 року, є природним результатом обраного шляху розвитку нашої компанії. Ми з упевненістю і з великими планами наближаємося до нового маркетингового року завдяки нашим підходам і цінностям, гарантуючи надійність, відповідальність і порядність у роботі з нашими партнерами», - прокоментував директор ТОВ «ТД «НОВААГРО» Максим Пилипенко.

Член Правління АТ «ОТП БАНК» Алла Бініашвілі наголосила на важливості реалізованої угоди з ТД «НОВААГРО»:

«Ми впевнені, що надане фінансування стане істотним внеском у розвиток компанії й аграрної галузі Харківського регіону в цілому. Ми плануємо й надалі підтримувати амбітні плани наших партнерів і нарощувати кредитування українського бізнесу».

Група компаній НОВААГРО – одна з провідних компаній аграрної галузі Харківського регіону. Компанія є членом Європейської бізнес асоціації, Всеукраїнської громадської організації «Українська аграрна конфедерація», членом спільноти «Мукомоли України», Міжрегіонального союзу птахівників і кормовиробників України.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація