UA

Рік нагород: ОТП Банк переміг відразу у кількох номінаціях рейтингу «50 провідних банків України-2020»

Рік нагород: ОТП Банк переміг відразу у кількох номінаціях рейтингу «50 провідних банків України-2020»

За результатами щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб», ОТП Банк був відзначений у цілій низці номінацій.

Голова Правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, отримавши найвищі оцінки від експертів та колег, став переможцем у номінації «Найкращий топменеджер». Пан Тамаш отримує таку нагороду вже втретє. На запитання про власну формулу успіху очільник ОТП Банку відповідає:

«Кожна перемога та нагорода – це результат колосальної роботи усіх колег в банку. Саме тому важливо завжди пам’ятати, що результат кожного – це першість усієї команди та визнання банку у цілому. Та першочерговим фактором як для індивідуальних, так і для банківських результатів є високий щабель досягнень та прагнення перевершити самого себе».


Тамаш Хак-Ковач

Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП БАНК», яка керує напрямом корпоративного бізнесу, отримала відзнаку в номінації «Найкращий корпоративний банкір».

«Ми не просто надаємо банківські послуги нашим клієнтам, ми будуємо довгострокові партнерські відносини, намагаючись щоразу робити трохи більше, ніж від нас очікує клієнт. Любимо вирішувати складні амбітні завдання за короткий термін. Безумовно – це нагорода всієї корпоративної команди ОТП Банку. Приємно, що ринок це відзначив», - поділилася секретом успіху пані Алла.

Лілія Лазепко, член Правління АТ «ОТП БАНК», яка керує напрямом операційної діяльності та IT, стала лідером номінації «Найкращий операційний директор». Таку нагороду пані Лілія отримує вже вдруге. На запитання про складові успіху та продуктивності вона зазначила:

«Коли я думаю про секрет успіху, то насамперед на думку спадає моя команда, адже для мене вона є постійним джерелом драйву та натхнення. Але не менш важливим є поняття балансу між роботою та життям, завдяки чому зберігається високий рівень продуктивності».


Лілія Лазепко

До того ж ОТП Банк був названий кращим у Преміальному банкінгу. Номінація базувалась на таких критеріях: кількість клієнтів, кількість активних карток максимального преміального рівня, кількість відділень, у яких надається послуга, рівень консьєрж сервісу, наявність інвестиційних рішень та інших консультаційних послуг, пропозицій за операціями з дорогоцінними металами, наявність депозитарію тощо. Загалом, модель преміального сервісу ОТП Банку визнана вже низкою винагород та клієнтським вибором.

Завдяки найвищим показникам обсягу лізингового портфеля та кількості діючих договорів «ОТП Лізинг» став №1 у номінації «Лізинг». У загальній конкурсній таблиці 2020 року ОТП Банк обійняв 6-ту сходинку, покращивши свої результати на 2 позиції у порівнянні з минулим роком.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація