UA

Корисні рекомендації: в OTP Smart для обміну за вигідним курсом доступно більше 20 видів валют

У багатофункціональному додатку OTP Smart, окрім вже класичних послуг, можна також обміняти валюту. Зауважимо, що клієнтам нашого банку доступно щонайменше 20 видів валют – американський долар, євро, швейцарський франк, японська єна тощо, а також операції з безготівковим золотом.

Лише за минулий місяць в OTP Smart більше 4 200 клієнтів здійснили понад 10 000 валютообмінних операцій на суму майже 700 млн грн. Сьогодні зручніше та дешевше використовувати валюту в безготівковій формі та зберігати її на депозитних рахунках, здійснювати платежі з рахунку за реквізитами, або просто розраховуватися карткою.

Для валютообмінну онлайн достатньо мати поточні рахунки у потрібних валютах, а також необхідний залишок для здійснення операції.

Операції можуть проходити в режимі онлайн за курсом, що запропонований банком, а також у клієнтів є можливість вказати власне обмеження по курсу і операція буде оброблена як тільки такий курс буде прийнятним для банку.

Окрім того, здійснюючи валютообмін онлайн, клієнт може розраховувати на:

  • вигідні курси безготівкового ринку;
  • відсутність обмежень по сумі операції;
  • високу швидкість та зручність здійснення такої операції;
  • відсутність необхідності фізично відвідувати відділення;
  • відсутність усіх ризиків, що пов’язані з готівковими коштами.

Для здійснення операції потрібно зайти у OTP Smart, вибрати поточний рахунок, з якого хочете здійснити обмін валюти, вибрати валюту (рахунок), на яку планується здійснити обмін, вказати суму, курс та просто підтвердити операцію.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація