UA

ОТП Банк вітає вже 3-го переможця акції «Автозабава 2.0»

ОТП Банк вітає вже 3-го переможця акції «Автозабава 2.0»

ОТП Банк вручив ключі від чергового автомобіля у межах акції «Автозабава 2.0». Автомобільна акція триває вже другий рік поспіль і за результатами чергового етапу переможцем став Бессараб А.Ю. з Чернівців.

«Мені дуже приємно привітати переможця 3-го етапу нашої масштабної акції. Варто відзначити, що за 2 роки ми розіграли вже 8-ий автомобіль. Материнський банк в Угорщині дарує такі значні подарунки з 1961 року, тому для нас в Україні важливо усвідомлювати, що ми не тільки приємно дивуємо клієнта, а й продовжуємо акцію з багаторічною історією», - зазначив Голова Правління АТ «ОТП БАНК» Тамаш Хак-Ковач.

Акція «Автозабава 2.0» триває з 01 лютого до 30 листопада 2020 року і має 5 етапів, в кожному з яких розігрується по одному з 5 автомобілів – новеньких Suzuki Vitara.

У межах акції відбудеться ще 2 розіграші:

  • 15.10.2020 року (за період: 01.08. – 30.09.2020 р.)
  • 15.12.2020 року (за період: 01.10. – 30.11.2020 р.)

Нагадаємо, для участі в акції потрібно виконати 2 прості умови:

1. відкрити строковий депозит в гривні на суму від 10 000 грн і терміном від 5 місяців;

2. обов'язково здійснити розрахунки карткою Mastercard протягом одного етапу акції на загальну суму від 5 000 грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація