UA

Результативна та ексклюзивна співпраця: OTP Private Banking та OTP Capital організували свято для дітей разом з провідною гольф-спільнотою

Результативна та ексклюзивна співпраця: OTP Private Banking та OTP Capital організували свято для дітей разом з провідною гольф-спільнотою

У межах партнерської програми OTP Private Banking із Всеукраїнською федерацією гольфу 1 вересня 2020 року ОTP Bank та OTP Capital запросили преміальних клієнтів разом відсвяткувати День знань.

Під час заходу усі гості охоче взяли участь у майстер-класі для дорослих та дітей з вишуканого виду спорту. Урок з гольфу провів головний тренер збірної України Руслан Гаркавенко та команда тренерів центру «Козин». Для більшості учасників таке тренування стало першим і успішним досвідом. Зазначимо, що усі гості, які виявили значне зацікавлення грою, можуть пройти акредитацію у Всеукраїнській федерації гольфу.

Окрім того, на клієнтів чекала не менш захоплива біржева гра «OTP Capitalism». Під час гри діти та їхні батьки познайомились з різними фінансовими інструментами, навчились торгувати на біржі та будувати виграшні інвестиційні стратегії. Гру провела команда OTP Capital, яка є одним із лідерів фондового ринку України та власником найбільшого недержавного пенсійного фонду ОТП Пенсія, а також творцем першого та єдиного інвестиційного фонду для дітей «ОТП Діти». Переможці змагань стали інвесторами фонду «ОТП Діти», що є першим кроком як для знайомства з інвестиційними фондами, так і для стартових заощаджень дитини.

Захід відбувся за підтримки платіжної системи Mastercard в Еколого-рекреаційному гольф центрі «Козин».

Саме приватний банкінг дарує не просто якість та надійність, а комфорт та приємні емоції. Вікторія Мислива, начальник Управління приватного банкінгу АТ «ОТП БАНК», зазначає: «Private banking ОТР Bank – це клуб людей, для яких сім'я, час та партнерські відносини – найбільші цінності. Private banking ОТР Bank – стиль життя».

Більше про переваги та деталі приватного банкінгу від ОТП Банку можна дізнатися за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація