UA

ОТП Банк – для МСБ, або Як стати кращим фінансовим партнером

ОТП Банк – це надійний партнер для малого й середнього бізнесу. З моменту створення напрямку МСБ у 2019 році клієнтами ОТП Банку стали 7.5 тисяч компаній МСБ. Було законтрактовано понад 600 лімітів на суму 680 млн грн.

Такі результати були б неможливі без особливого ставлення до клієнта та до напрямку в цілому. У чому ж секрет? Перш за все, ОТП Банк – це банк, який цінує час клієнта. За кожною компанією закріплюється персональний Relationship Manager, основним завданням якого є в максимально стислі терміни надавати всю необхідну інформацію за запитом бухгалтера або фінансового директора, вести комунікацію щодо фінансування, вирішувати будь-які проблемні питання в разі їх виникнення. Це «ваша людина» в банку, якій можна зателефонувати саме в той момент, коли це необхідно.

По-друге, ОТП Банк – це банк, який розуміє, який у клієнта може бути «головний біль» і як його позбутися. Розуміючи специфіку діяльності компаній малого і середнього бізнесу, банк розробив спеціальну лінійку продуктів кредитування, які враховують всі потреби бухгалтера в залученні фінансування. Клієнти можуть скористатися такими продуктами: Овердрафт Гостинний, Відновлювана кредитна лінія, Інвестиційний кредит, Овердрафт Миттєвий і Тендерна гарантія.

«Хочу відзначити, що дані продукти дійсно відповідають своїй назві «Миттєві», фінансування на суму 2,5 млн грн можна отримати вже через 3 дні. При запитах на більшу суму фінансування, де може знадобитися аналіз, кошти будуть доступні вже через 8 днів з моменту подачі повного пакету документів. Ми розуміємо, що вимога щодо забезпечення кредиту заставою – окремий головний біль. Оформлення застави передбачає додаткові трудові та фінансові витрати: підготовку стосів паперів, проведення оцінки вартості, оплату страховки, тому в межах наших продуктів ми готові фінансувати без застави в сумі до 5 млн грн», - підкреслив Павло Лихоманов, начальник Управління розвитку продажів малим корпоративним клієнтам і мікробізнесу АТ «ОТП БАНК».

Якщо ж виникає необхідність в отриманні більшого ліміту, банк готовий надати фінансування до 15 млн грн, але в такому випадку вже потрібна застава. Оформлення кредиту здійснюється швидко з мінімальним пакетом документів.

По-третє, ОТП Банк – це один із кращих банків для МСБ в смартфоні. Сьогодні більшу частину операцій з банком бухгалтер здійснює віддалено – через Клієнт банк. Щоб робота з банком була комфортною навіть у віддаленому режимі, ОТП Банк інвестував у створення нового зручного клієнт банку – Click OTPay, інтерфейс якого інтуїтивно зрозумілий кожному. Додаток можна встановити, як на ПК, так і на телефон або планшет. Click OTPay буде особливо зручний для обслуговування відразу кількох компаній: всі операції можна виконувати в єдиному інтерфейсі за всіма рахунками всіх компаній.

До того ж ОТП Банк - це банк, який вже звично перевищує клієнтські очікування. Наприклад, клієнт ОТП Банку може безкоштовно скористатися допомогою партнерів банку для реєстрації нової компанії. У майбутньому планується розширити перелік послуг, які можуть надавати наші партнери. Це будуть послуги з юридичного, аудиторського, бухгалтерського обслуговування, просування компаній в цифрових каналах продажів, допомога в побудові бізнес-плану компанії та рекламної стратегії.

Залишилися запитання? Більше інформації - за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація