UA

Private banking OTP Bank та Федерація гольфу підсумовують сезон гольфу

Private banking OTP Bank та Федерація гольфу підсумовують сезон гольфу

Наприкінці літа Private banking OTP Bank підписали унікальну угоду про співробітництво з Федерацією гольфу України – відтепер усі преміальні клієнти мають можливість долучитися до гольф-культури. Лише за кілька місяців за підтримки ОТП Банку та Mastercard разом з Федерацією гольфу провели кілька заходів, а у вересні черговий сезон гри завершився.

Лише у вересні відбувся Фінал Open ladies Golf, а також фінал Кубку України з гольфу-2020. До того ж на початку осені команда преміального банкінгу за підтримки Mastercard та Федерації гольфу організуавли свято для клієнтів. Для більшості гостей це було перше знайомство з елегантною грою.

Зазначимо, за останній рік кількість гольфістів в Україні зросла в 4 рази, а також була створена Національна юніорська збірна з гольфу та перша в Україні дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гольфу. Проте гольф – це тільки одна яскрава, корисна та емоційна складова у Private banking OTP Bank.

Поставити будь-яке запитання персональному менеджеру або домовитись про сімейне обслуговування? Ви звернулися саме туди. Якщо є зацікавлення придбати ОВДП чи євробонди, чи інвестувати у різноманітні фонди – без питань. У разі бажання здійснити операції з цінними металами та відкрити депозит – теж допоможе Private banking OTP Bank. Додамо без перебільшень, що послуги бізнес-авіації, оренда та продаж супер’яхт, інформація щодо нерухомості закордоном теж входить до зони компетентності професійних преміальних менеджерів.

Більше про Private banking OTP Bank – за посиланням.

Водночас команда преміального банкінгу вже чекає на черговий сезон та нових клієнтів на подальших подіях!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація